لیزر موهای صورت در دوران بارداری

ماه های مجاز برای لیزر

ماه های اول تا ششم بارداری

نقاط مجاز برای لیزر

همه نقاط بدن بجز بیکینی و سینه

امنیت درمان

متوسط (با مشورت پزشک)

عوارض احتمالی

سوختگی پوست، ایجاد زخم، عفونت، بی اثر بودن لیزر، حساسیت بیش از حد

فاکتورهای تعیین کننده هزینه

تعداد نقاط تحت لیزر

تعداد جلسات تعیین شده

بهترین دستگاه

الکساندرایت کندلا

لیزر موهای صورت در بارداری

قیمت لیزر موهای زائد زنان

ناحیهمبلغ
کل دست و پا، بیکینی و زیر بغل، صورت هدیه1.447.000 تومان
کل بدن شات نامحدود (از پیشانی تا نوک انگشتان پا)1.667.000 تومان
لیزر ساق، ساعد، بیکینی، زیر بغل1.197.000 تومان
کل پا699 هزار تومان
کل دست599 هزار تومان
بیکینی325 هزار تومان
زیر بغل325 هزار تومان
ساعد399 هزار تومان
صورت325 هزار تومان
ساق497 هزار تومان
پشت لب99 هزار تومان
خط ناف99 هزار تومان
گودی کمر325 هزار تومان
شکم325 هزار تومان
گردن280 هزار تومان
باسن325 هزار تومان
بازو399 هزار تومان
ران599 هزار تومان
چانه99 هزار تومان
پکیج کل پا، بیکینی، زیر بغل1.247.000 تومان
پکیج کل دست، کل پا1.297.000 تومان

 

فهرست مطالب

بسیاری از خانم ها نگران این هستند که به دلیل بارداری، نتوانند دوره لیزر درمانی خود را به پایان برسانند. در این دوران، بدن زنان از همیشه حساس تر است و باید دقت کنند که استفاده از برخی داروها و روندهای درمانی، می تواند به سلامت خودشان و فرزندشان آسیب جدی برساند.

ولی آیا لیزر موهای زائد صورت هم در طول بارداری مضر است؟ برای فهمیدن پاسخ این سوال در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

لیزر درمانی و تاثیر آن بر بدن

لیزر برای از بین بردن موهای زائد، به صورت نقطه ای پرتویی بر پوست نشر می دهد. این پرتو فولیکول های مو را نشانه گرفته و به مرور زمان آن را ضعیف می کند. لیزر صورت هم با تمرکز بر ملانین یا رنگدانه مو، آن را در خود حل می کند و به ریشه می رسد.

این روش، یک روش غیر تهاجمی برای از بین بردن موهای صورت است و به عنوان یک راه امن، به صرفه، و سریع برای خلاصی دائمی از موهای زائد صورت به کار می رود. اما بسیاری اعتقاد دارند لیزر در هنگام بارداری، دیگر به این اندازه امن نیست.

ریسک لیزر صورت در دوران بارداری

نمی توان به طور قطعی نظر داد که آیا لیزردرمانی برای زنان باردار مضر است یا نه، و این عدم قطعیت سه دلیل دارد:

چگونه برای لیزر درمانی در بارداری تصمیم بگیریم ؟

بهتر است با شناخت تغییرات بدن زنان در طول باروری و احتمال بروز مزایا و معایب مختلف در لیزر درمانی، به این سوال پاسخ داد و تصمیم گیری برای انجام لیزر درمانی یا عدم انجام آن را به شخص باردار واگذار کرد.

تغییرات پوست و مو در زمان بارداری

در هنگام بارداری تغییراتی در بدن زن به وجود می آید که می تواند روی روند لیزر درمانی تاثیر بگذارد. مانند:

مضرات لیزر صورت برای افراد باردار

در حال حاضر زنان باردار بسیاری از لیزر درمانی استفاده می کنند و گزارش آسیب خاصی از سوی آنها به گوش نمی رسد. ولی تا کنون برخی ضررهای استفاده از لیزر در دوران بارداری شناخته شده است:

بهترین دستگاه برای لیزر در دوران بارداری

بهترین دستگاه برای لیزر موهای زائد در زمان بارداری

دستگاه های لیزر مختلفی در بازار وجود دارد، مانند دستگاه دایود، ان دی یاگ و غیره. اما باید بدانید که نوع دستگاه در میزان درد لیزر و اثرات آن بر بارداری، بسیار تاثیر گذار است.

در حال حاضر بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که خانم های باردار از دستگاه الکساندرایت کندلا استفاده کنند، زیرا سیستم تشخیص نقطه ای دقیق و خنک کنندگی بالای آن میزان آسیب به پوست و ایجاد حساسیت برای افراد باردار را به حداقل می رساند.

درد لیزر در دوران بارداری

بیشتر خانم ها در دوران بارداری بیش از همیشه نسبت به درد حساس خواهند بود. ممکن است شما نیز در این دوران، درد و سوزش بیشتری را در جلسه لیزر درمانی خود تجربه کنید. هرچند شرایط بدنی شخصی شما، تجربه اپراتور و دستگاه لیزر در کاهش این درد تاثیر زیادی دارد.

استفاده از بی حسی برای لیزر در دوران بارداری

یکی از روش های کاهش درد لیزر درمانی استفاده از پمادهای بی حسی موضعی است. هرچند اگر باردار هستید به شما توصیه می کنیم که از کرم های بی حس کننده استفاده نکنید. این کرم ها از طریق سطح پوست جذب می شوند و ممکن است برای سلامت شما یا جنین خطرناک باشند.

بهترین زمان برای انجام لیزر در دوران بارداری

بهتر است انجام لیزر درمانی صورت و باقی نقاط بدن را تا قبل از ماه ششم بارداری انجام دهید. زیرا به طور کلی در علم پزشکی امن ترین زمان ها برای انجام درمان های غیر تهاجمی، تا این زمان است.

سعی کنید در بین ماه های ششم تا پس از زایمان، از وارد کردن هرگونه شوک و تاباندن هر پرتو به بدن خود خودداری نمایید.

لیزر دیگر نقاط بدن در دوران بارداری

پزشکان اعتقاد دارند لیزر کردن نقاطی مانند پاها، دست ها، صورت و زیر بغل در صورتی که پوست شما بیش از حد حساس نشده باشد، تا قبل از شروع ماه ششم بارداری بی ضرر است. اما بهتر است نقاطی مانند بیکینی و سینه را در هیچ مرحله ای از بارداری لیزر درمانی نکنید.

لیزر موهای صورت در دوران شیردهی

به نظر می رسد که لیزر درمانی قسمت های مختلف بدن در هنگام شیردهی تاثیر منفی بر شیر مادر نداشته باشد. هرچند بهتر است پیش از شروع مجدد درمان پس از زایمان، با پزشک خود مشورت کنید.

توصیه های پزشکی برای لیزر صورت در دوران بارداری

مرکز لیزر مروارید، فعالیت خود را تحت نظر پزشک فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک آغاز کرده است. به همین دلیل، دستورات پزشک برای لیزردرمانی افراد باردار به طور کامل رعایت می شود. توصیه های پزشک این مجموعه به خانم های بارداری که می خواهند لیزر درمانی خود را ادامه دهند عبارتند از:

از سر گرفتن لیزر درمانی پس از زایمان

ممکن است شما به دلیل بارداری جلسات لیزر موهای زائد خود را نیمه تمام گذاشته باشید؛ و بپرسید بهترین زمان برای شروع دوباره آن چه زمانی است؟

پزشکان اعتقاد دارند شما باید جلسات لیزر را مجدداً وقتی شروع کنید که هورمون ها به دوران پیش از بارداری بازگشته باشند. بنابراین از سه ماه پس از زایمان می توانید دوباره جلسات لیزر خود را شروع کنید.

عوارض لیزر در دوران بارداری

روش های جایگزین لیزر در دوران بارداری

بهتر است برای از بین بردن موهای زائد بدن خود از ماه سوم تا چند ماه پس از زایمان، از روش های دیگری استفاده کنید. این روش ها عبارتند از:

  1. استفاده از موچین یا بند انداختن: یکی از بی ضررترین راه ها برای از بین بردن موقت موهای زائد در دوران بارداری استفاده از موچین یا بند انداختن است. این روش هرچند در طولانی مدت مناسب نیست؛ اما اگر قصد دارید موهای پشت لب و چانه خود را بردارید بسیار امن تر از لیزر است؛ زیرا هیچ اشعه یا مواد شیمیایی خاصی ندارد.
  2. شیو کردن: این روش برای هر کسی مناسب نیست، زیرا بسیاری از افراد در حالت عادی به شیو کردن حساسیت دارند و پس از آن دچار جوش و التهاب می شوند. در دوران بارداری حساسیت پوستی بیشتر هم می شود. بنابراین اگر به تیغ و ژیلت حساسیت ندارید می توانید از این روش هم بهره بگیرید.
  3. وکس کردن و اپیلاسیون: اگر پوست شما بیش از حد حساس نشده است، می توانید از وکس داغ برای از بین بردن موهای زائد استفاده کنید. این شیوه ماندگاری بیشتری دارد و برای دوران بارداری مناسب تر است. البته به یاد داشته باشید که وکس داغ را نباید روی رگ‌های نازک، بیکینی و دور سینه خود استفاده کنید. درد اپیلاسیون هم در دوران بارداری ممکن است بیشتر باشد.
  4. استفاده از پودرها و کرم های موبر: به احتمال زیاد می دانید که پودرها و کرم های موبر حاوی مواد شیمیایی هستند و حساسیت پوستی هم ایجاد می کنند. به همین دلیل توصیه می شود که از این روش استفاده نکنید، اما اگر با این روش راحت هستید، ابتدا از پزشک خود سوال کنید. در صورت موافقت پزشک، اول پودر یا کرم موبر را بر قسمت کوچکی از بدن تست نمایید و اگر دچار واکنش های آلرژیک نشدید، اقدام به استفاده از آن بر سایر نقاط بدن کنید.
  5. دکلره موهای زائد صورت در بارداری: یکی از روش های رایج برای زیبا نگه داشتن صورت، دکلره کردن موهای زائد آن است. این روش از پرپشت و ضخیم شدن موها جلوگیری می کند و مناسب افرادی است که موهای نازکی دارند. هرچند مواد دکلره از طریق پوست جذب می شوند و بنابر نظر بیشتر پزشکان، می توانند به جنین منتقل شده؛ و عوارض خطرناکی به همراه داشته باشند. بنابراین به هیچ وجه از این روش در دوران بارداری استفاده نکنید.
  6. موکن برقی: سالها قبل استفاده از دپیلاتورها یا موکن های برقی بسیار رایج بود. در هنگام بارداری که پوست شما حساس تر از همیشه است، و عصب ها بیش از هر وقت دیگری درد را احساس می کنند بهتر است از این روش برای از بین بردن موهای زائد استفاده نکنید.

انتخاب مرکز لیزر یا پزشک مناسب برای لیزر افراد باردار

در بارداری، تنها چیزی که باید برای شما اهمیت داشته باشد سلامت خودتان و فرزندتان است. بنابراین باید از هر چیزی که به شما و جنین آسیب می رساند، دوری کنید. اگر اصرار دارید که در زمان بارداری، لیزر درمانی خود را ادامه دهید، در انتخاب مرکز لیزر خود دقت کرده و این نکات را رعایت نمایید:

سوالات متداول

لیزر موهای صورت در دوران بارداری بیش از سایر نقاط بدن امن است. البته اینکه این روش درمان تا چه حد خطرناک است با توجه به شرایط شما تعیین می شود.

عوارضی مانند ملاسما، واکنش اضطرابی، درد بیش از حد، رشد سریع تر موها، کاهش فاصله بین جلسات و ایجاد زخم و خارش پوستی از عوارض رایج لیزر در بارداری است.

بهترین دستگاه برای لیزر افراد باردار دستگاه الکس کندلا است.

بهتر است در این دوران از روش هایی مثل کندن مو با موچین، شیو کردن و در صورت عدم احساس درد و حساسیت، از اپیلاسیون گرم استفاده کنید.

بهتر است افراد باردار به مرکز لیزری مراجعه کنند که تحت نظر پزشک متخصص، دارای اپراتور با تجربه و استانداردهای بهداشتی بالا باشد.

به دلیل رشد سریع مو و رشد ناهماهنگ آن در قسمت های مختلف بدن ممکن است لیزر در هنگام بارداری مثل سابق تاثیرگذار نباشد.

به دلیل بالا رفتن حساسیت پوست، سریع تر شدن جریان خون و تغییرات هورمونی ممکن است برخی مادران باردار در جلسات لیزر درد بیشتری را تجربه کنند.

در صورت بارداری شما می توانید تا قبل از شروع ماه ششم بارداری نقاط مجاز بدن خود را لیزر کنید.

فرد باردار بهتر است دور سینه ها و ناحیه بیکینی را تا حد توان لیزر نکند.

آدرس لیزر مروارید

تهران - سعادت آباد - میدان کاج - خیابان سرو غربی - نبش خیابان مروارید - مجتمع مروارید سعادت - واحد ۳

صفحه اینستاگرام لیزر مروارید

برای مشاهده نمونه کارها و نظرات متقاضیان، اینستاگرام کلینیک لیزر مروارید را دنبال کنید.

لیزرمروارید

مرکز لیزر مروارید، بزرگ ترین متخصص لیزر موهای زائد، با مجهزترین تجهیزات روز دنیا و بهترین امکانات آسایشی و رفاهی در تهران بزرگ. مرکز لیزر مروارید، بزرگ ترین متخصص لیزر موهای زائد، با مجهزترین تجهیزات روز دنیا و بهترین امکانات آسایشی و رفاهی در تهران بزرگ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *